Joulupukki Kotiin

www.joulupukkikotiin.fi

Joulupukki Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi,

Puh. 0442818818
(Klo 10-17, 20-22)

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Hyvinkää, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Tampere, Turku, Kouvola, Lahti, Kuopio, Hämeenlinna

Marian Joulupukit
Koulutettu Joulupukki kotiin, pikkujouluihin tai muihin tilaisuuksiin!

Miksi Joulupukki kannattaa tilata Marian Joulupukeista?

Joulupukkimme ovat Marian Helmien esiintyjätoimiston jäseniä, joten he tekevät muitakin esiintymiskeikkoja. Lisäksi järjestämme pukeillemme pukkikoulutuksia: pääkouluttajana toimii yli 30 vuotta alalla toiminut ammattipukki.

Pukit ottavat lapset erityishuomioon ja tonttujen avustuksella heillä on lapsista etukäteistietoa. Kaikilla pukeillamme on myös uskottava pukinasu ja tuuhea parta (ks. kuva).

Pukkimme ovat luotettavia ja maksamme toiminnastamme lakisääteiset verot. Voit maksaa pukin vierailun suoraan verkkokaupassamme – myös luotto/laskuvaihtoehto löytyy.

Reittisuunnittelijamme tekevät pukkien reitit tarkasti ja Joulupukki soittaa vielä aattona ennen vierailua. Lisäksi asiakaspalvelumme on aattona asiakkaiden sekä pukkien apuna.

Pukit lähtevät matkaan vain ehdottoman terveinä sekä rokotettuina/testattuina. Kiinnitämme erityistä huomiota käsihygieniaan ja pyydettäessä pukki käyttää vierailun aikana kasvomaskia. Pukin voi tilata käymään myös esimerkiksi ulko-ovella, pihalla tai terassilla.

Tilaa esiintymiskykyinen, koulutettu ja luotettava Joulupukki kotiin, pikkujouluihin tai muihin tilaisuuksiin verkkokaupastamme:

https://marianjoulupukit.fi/kauppa


Joulun taikaa, hyvää aikaa!

Marian Joulupukit
Joulupukki käyttää pyydettäessä kasvomaskia vierailun aikana


0442818818 (Klo 10-17, 20-22)
marian.joulupukit@gmail.com

Hinta: 70-120 €
Kesto: 10-15 min


Jaa Facebookissa!