Joulupukki Kotiin

www.joulupukkikotiin.fi
Avaa joulupukkilista 2024 tästä

Joulupukki Kotiin -palvelun käyttöehdot

Näitä ehtoja sovelletaan Joulupukki Kotiin -palvelun käyttöön. Palvelu on tarkoitettu yksityisille henkilöille ja yrityksille, jotka tarjoavat joulun alla joulupukkipalvelua perheille ja pikkujouluihin. Käyttämällä palvelua hyväksyt nämä ehdot. Luehan myös rekisteriseloste

Vastuu tietojen oikeellisuudesta

Palvelussamme olevat tiedot ovat peräisin joko palveluun tietonsa ilmoittaneilta henkilöitä tai yrityksiltä, tai ne on hankittu muualta internetistä tai muista julkisista luetteloista. Emme vastaa tietojen oikeellisuudesta. Mikäli havaitset virheen sivustolla olevissa tiedoissa, otathan yhteyttä.

Palveluun tietonsa ilmoittavalla henkilöllä tai yrityksellä on vastuu siitä, että tiedot ovat oikeelliset.

Palvelun ylläpitäjän vastuu

Palvelun ylläpitäjä ei ole vastuussa palvelun kautta mainostavien joulupukkien toiminnasta eikä ole heidän kanssaan yhteistyössä. Palvelun käyttäjä käyttää palvelua omalla vastuullaan ja oman harkintansa varassa.

Oikeus tietojen muokkaamiseen

Palvelun ylläpitäjä pidättää oikeuden palveluun lähetettyjen tietojen muokkaamiseen ilman erillistä ilmoitusta tai pyyntöä etukäteen, mikäli tiedoissa huomataan virhe tai ne ovat loukkaavia.

Rahat takaisin -takuu

Joulupukki Kotiin -palvelu tarjoaa rajoitetun rahat takaisin -takuun palveluun tietonsa ilmoittaville henkilöille. Mikäli ilmoittaja ei saa yhteydenottoja palveluun ajoissa lisätystä ilmoituksesta huolimatta, palautamme ilmoituksen lisäysmaksun. Palautettavasta summasta vähennetään mahdolliset palvelun ylläpitäjälle koituvat kulut.

Palveluun lisätyssä ilmoituksessa tulee olla toimiva puhelinnumero ja sähköpostiosoite, jotta rahat takaisin -takuu on voimassa. Ilmoituksen tulee olla ilmoitettuna palvelussa vähintään 3 viikkoa ennen jouluaattoa.

Palvelun ylläpitäjällä on oikeus kieltäytyä rahojen palauttamisesta mikäli sivuston kävijätilastoista selviää, että rahojen palauttamista pyytävä taho on saanut suuren määrän näkyvyyttä palvelun kautta.