Joulupukki Kotiin

www.joulupukkikotiin.fi
Avaa joulupukkilista 2019 tästä

Joulupukit alueella Helsinki vuonna 2019

Paikkakunnalla Helsinki toimii 4 joulupukkia vuoden 2019 jouluaattona. Ota rokeasti heihin yhteyttä, mikäli tarvitset pukkia jouluaattona! Haluatko mainostaa omaa pukkitoimintaasi tällä sivulla? Voit tehdä sen ilmoittautumalla joulupukiksi!

Helsinki, Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Hyvinkää, Hämeenlinna, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Turku ja Tampere

Marian Joulupukit
Miksi Joulupukki kannattaa tilata Marian Joulupukeista?

Joulupukkimme ovat Marian Helmien esiintyjätoimiston jäseniä, joten he tekevät muitakin esiintymiskeikkoja. Lisäksi järjestämme pukeillemme pukkikoulutuksia: pääkouluttajana toimii 30 vuotta alalla toiminut ammattipukki.

Pukit ottavat lapset erityishuomioon ja tonttujen avustuksella heillä on lapsista etukäteistietoa. Kaikilla pukeillamme on myös uskottava pukinasu.

Pukkimme ovat luotettavia ja maksamme toiminnastamme lakisääteiset verot. Voit maksaa pukin vierailun suoraan verkkokaupassamme – myös luotto/laskuvaihtoehto löytyy.

Reittisuunnittelijamme tekevät pukkien reitit tarkasti ja Joulupukki soittaa vielä aattona ennen vierailua. Lisäksi asiakaspalvelumme on aattona asiakkaiden sekä pukkien apuna.

Tilaa esiintymiskykyinen, koulutettu ja luotettava Joulupukki kotiin, pikkujouluihin tai muihin tilaisuuksiin verkkokaupastamme:

https://marianjoulupukit.fi/kauppa

Joulun taikaa, hyvää aikaa!


044 281 8818
marian.joulupukit@gmail.com

Hinta: 70-120 €
Kesto: 10-15 min

Helsinki, Malmin seutu ja lähialueet

Perinteinen Tyylikäs Joulupukki
Iloinen ja rakastettava Joulupukki on jokaisen lapsen paras ystävä. Pukki on hyväkäytöksinen, raitis ja ammattimainen monen vuoden kokemuksella. Pukki osaa melkein kaikki perinteiset joululaulut ja tulee hyvin toimeen myös kilttien lemmikkieläinten kanssa. ”Aidon” näköisellä (asu kuvan mukainen) ja sanavalmiilla pukilla on suuri säkki täynnä värikkäitä lahjapaketteja ja paljon joulumieltä jaettavaksi. Pukki jaksaa tanssia kuusen ympärillä, mutta räpätä pukki ei osaa. Varaa ajoissa ikimuistoisen Joulun tähtihetkeen niin lahjat eivät jää jakamatta!

044 9744785 (12-21)
rainiopauli@gmail.com

Hinta: 80 €
Kesto: 10-15 min

Helsinki, Itä- helsinki

Kjell Friberg
15 vuoden kokemuksella pukki aattoillaksi.
Raitis ja autoileva lastenhoitaja
Också på svenska


0503027853 (9-21)
kjell.friberg@live.fi

Hinta: 50 €
Kesto: 20 min

Helsinki

Teemu
Lämminhenkinen ja mukava pukki useamman vuoden kokemuksella.

0449403553 (9-24)
teemuturkulainen2@gmail.com

Hinta: 70 €
Kesto: 15-20 min


Jaa Facebookissa!